Tilbakemeldinger

Å jobbe med Astrid har vært veldig lærerikt og spennende for meg!
Astrid har en evne til å se den store helheten, og løftet arbeidet med Holistisk stemmebruk til et nivå der prosessene akselerte og ting transformertes på kort tid. Hun har alltid et stort hjerte når hun jobber, og den energien hun skaper i gruppa er trygg og full av kjærlighet.
Hun har mye kunnskap om mennesker og om kropp/stemme/pust som hun formidler på en enkel og tilgjengelig måte.
Hun har mye humor og raushet når hun jobber, og jeg kan med sikkerhet si at alle som jobber med Astrid blir ivaretatt på alle plan.
Jeg kan anbefale Astrid og holistisk stemmebruk på det varmeste. Min erfaring er at det alltid skjer masse med de som er på kurs i Holistisk stemmebruk, og at det de lærer er viktige ting de kan ta med seg videre på veien.
Astrid er varm, raus, klok og kunnskapsrik og det har vært en glede for meg å få være med å jobbe med Holistisk stemmebruk !!
Marianne Jørgensen, Oslo oktober 2014.

Astrid Elisabeth Pedersen er en virkelig herlig kvinde, som jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med, da vi sammen arrangerede og afholdt den krystal-gyldne festival på Storefjell i pinsen 2014.
Det var en super god og stimulerende oplevelse på alle planer, eftersom Astrid Elisabeth er et hjertevarmt, glad, fleksibelt, kreativt og meget intuitivt menneske, som var ekstremt åben overfor mine spontane input på festivalen, selvom flere af disse input lå lidt udenfor det planlagte program. Den måde kan jeg rigtig godt lide at arbejde og samarbejde på.
Astrid Elisabeth forstår virkelig at gå i dybden med energien i kroppen og sindet hos de mennesker, hun arbejder med. Jeg ved, at hendes viden om holistisk stemmebrug er helt fænomenal, selvom jeg kun har stiftet bekendtskab med en lille del af denne viden. Jeg har desuden oplevet, hvordan hun på den mest geniale måde instruerer sine kursister i at åbne op for deres indre kraft og bevidsthed på en overraskende og befriende måde.
Jeg kan varmt anbefale alle uanset alder at deltage på Astrid Elisabeths kurser i holistisk stemmebrug og bevidsthedsudvidelse.
Med glæde og taknemmelighed  <3
Anni Sennov, Greve Danmark september 2014.

Tusind tak for 2 fantastiske weekender som jeg ikke vill have været foruden. Det har både været sjovt og udfordrende og jeg oplevede hele tiden at jeg blev taget godt vare på og det var vigtigt for mig i denne proces. Det var nogle meget gode og varierende øvelser og jeg havde fult tillid under hele forløbet.
Det her med at synge healing til sig selv og til en anden person var powerfult og stort (o; Jeg kan faktisk kun sige positive ting omkring min oplevelse af kurset.
Jeg glæder mig rigtig meget til de videregående kurser.
Stort hjerteligt tak,
Berit Reaver, Lillehammer april 2013.

Mange sterke møter! Mellom – menneske – ord og toner – energier ….og mellom sammenhenger og paradokser i meg selv…
Torild Schulstock, Lillehammer juni 2012.

Tusen takk for et fantastisk kurs. Har har jeg funnet fram igjen gleden over å synge og min egen kjærlighet i stemmen. Dere har latt meg slippe fram det lekende mennesket i meg som bobler av livslyst. Samtidig har jeg  kjent alvoret, d.v.s. oppmerksomheten og tilstedeværelsen i mitt eget sanguttrykk. Hjertelig takk.
Stefan Martens, Lillehammer juni 2012.

Disse 3 måneders kurs-semester har skapt et nytt liv i meg og jeg kan endelig kjenne en total fullbyrdelse av livets hensikt. Tenk det, gjennom å bruke stemmen i den konteksten lærerne så mesterlig skaper, lar det seg gjøre å finne sin identitet til fulle.
Vibeke Horsberg, Lillehammer juni 2012.

Mye, mange, mer toner, her og der, fra det dype i vår jord til et tusenstemmet kor. Sang, sang, sang, fyll universet, – med klang! Takk for utfordrende helger, som har vekket til live gleden ved å synge, lage toner og klanger. La oss fortsette med “å fylle universet med klang.
Jens Uwe, Lillehammer juni 2012.

Min reise i Holistisk Stemmebruk har vært helt fantastisk. Fra å ikke tillate seg selv, til å tillate seg selv, å være den man er på godt og vondt. Få lov av seg selv til å virkelig synge ut, bruke hele kroppen. Helt perfekt.
Svahila Myrseth, Lillehammer juni 2012.

Det har vært et kjempekurs. Dere er noen engler. Jeg takker Gud for at jeg har fått oppleve dette. Gerd,  Luxor Egypt februar 2007.

Et kurs fylt med lys, varme og kjærlighet, der alt har vært perfekt.
Evelyn Karlsen, Luxor, Egypt 2007.

Masse åpning av kjærlighetsenergien, noe jeg absolutt trengte, takk!
Turid. Trondheim 2007.

Nydelig blanding av meditasjoner og lydøvelser. Super-fantastisk og godt langt inn i sjelen!
Martha, Oslo  november 2007.

Bedre kontakt med meg selv og mine reaksjoner og følelser. Bedre forståelse – nye ideer til videre “jobbing”. Du er en behagelig “engel” Astrid. Nydelige energier. Det er godt å ha deg rundt seg.
Anonym. Luxor Egypt februar 2007.

“En fin blanding av jobbe med seg selv og ha et fint fellesskap med andre. Kjenner at energier begynner å våkne til liv igjen, en følelse av å komme hjem.”
Anonym. Luxor Egypt februar 2007 .

En fantastisk opplevelse, som vanskelig lar beskrive i ord. Jeg føler meg rikere!
Ubeskrivelig! Du får alle i en gruppe til å føle seg spesiell – hver og en især! En engel!
Merete Evertsen, Tromsø, Luxor Egypt februar 2007.

Det er ikke tilfeldig at jeg er her sammen med dere. Dette er for meg et møte fylt av engler, sildring, klokker, små smerter, kjærlighet, varme, farger. Kommunikasjon. Et klart møte – krystallklart. Jeg ser klarere inn i meg selv nå. Jeg er sanger, en sang, mange sanger – og sanger. Sangen min er ild nå og jeg vil dele.  Rom som er skapt mellom oss er hjerterom og vi har fylt det med sanger til hverandre og til oss selv.
Marit. Hamar 2002.

Gjorde meg enda mer bevisst på hvor viktig det er å øve “det indre øyet” og se hvor man faktisk tar kraften fra. Det var veldig viktig for meg å åpne for å se bilder i lydbalanseringen og i en av sekvensene der jeg så de vakreste lilje-blomster i turkis og fersken-orange.
Fint å tørre å åpne for lyd fra et indre dyp – å slippe å være for konkret med meg selv – og kvele min egen kraft med analyser. Pusteteknikk fra magen, lungene og hjertet.
An. Ai.  Oslo 2002

Flott kurs. En trygg, kjærlig og sterk regi. Jeg følte at jeg ble ledet på en fin måte fra å være en som var usikker på hva jeg skulle finne ut, til å føle meg åpnere og klarere på hva jeg kan bruke dette til videre. En fredfull energi rundt læreren gjorde dette til en trygg opplevelse. Hjertelig takk til deg, Astrid Elisabeth! Dette symboliserer starten på en mer fargerik og levende periode av livet mitt.
Hilde. Oslo 2002.

Comments are closed.